La carta d’alkostat
Jordi Vilà, cuiner
Platillos i tapes
Croqueta de pollastre, mantega d’anxova i cabdell (unitat) · 3,5€
Truita de ceba caramel·litzada · 7€
Calamars a la romana amb maonesa · 17€
Bunyols de bacallà i tomàquet a l’all cremat (4 unitats) · 7€
Got de gaspatxo · 5€
1/2 pâté en croûte de pagès · 8,5€
Niguiri català de calamar encebat i papada · 7€
Niguiri català de ventresca de tonyina en sorra · 11€
Pa amb tomàquet · 6€
Servei pa · 3€

Clàssics
Brandada de bacallà amb mongeta verda, coliflor escabetxada i raifort rallat · 16€
Coca de milfulls de col caramel·litzada amb crema de formatge · 15€
Bacallà i orella de porc a la llauna amb mongetes del ganxet · 24€
Steak tartar a l’all i pebre amb mantega i anguila fumada · 24€
Callos i capipota de Cal Jordi amb trippa Rossi a banda · 16€
Peus de porc Pierre Koffmann (amb regal) · 26€
Rostit català a la cassola d’ànec collverd amb ceba, tomàquet, prunes i pinyons · 27€
Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant, amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc (recomanat per a 2 persones) · 38€

Els efímers
“Raviolot” de llamàntol i gambeta amb un suquet de musclos picant · 16€
Kokotxas de lluç amb mongetes del ganxet · 26€
El mar i muntanya que mai has tastat: Lletons rostits i ventresca de tonyina, cireres i duxelle de tòfona · 22€
Suquet de lluerna i patates, tot fet amb la lluerna, pel que només pot tenir gust a lluerna · 26€

Les tres pastes catalanes
Macarrons gratinats de rostit de pollastre, porc i vedella · 15€
Fideus a la cassola amb costella · 15€
Duet de canelons · 17€

Escudella freda d’estiu
A base de tomàquets, closques de mar i marisc (gamba, llagostí, llamàntol, musclo, cargol punxenc, ostra…) i quelcom de l’hort. · 26€

Ara cuinem peix blau
Braç de gitano de patata, bonítol, ou dur, olives, anxova i maonesa · 16€
Coca de flor de carbassó farcida amb un romesco de tomàquet, anxova i alfàbrega · 16€
Plat de mandonguilles de bonítol i seitó amb tomàquet i tàperes · 22€

Arrossos
Paella de rogers a la brasa · 24€
Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans · 26€
Arròs de tudó i bolets · 27€

Brasa
Ostra amb remenat d’ou · 8€
Mongeta verda amb patata cuita al moment i botifarra del perol · 14€
Plat d’escalivada, el millor plat vegà de la cuina catalana i del món · 16€
Cargols amb sofregit de sobrassada picant i allioli · 17€
Fricandó de ventresca de tonyina amb bolets · 24€
Peix salvatge a la catalana · s/m
Botifarra de porc feta per nosaltres amb samfaina i patata a la forquilla · 15€
Costelles de xai amb patates i allioli · 27€
El secret d’en Moisés, el carnicer (Talls de vaca amb patates fregides i amanida) · 29€

Postres
98% fruita: tartaleta de pomes i d’altres fruites amb sorbet de cítrics i herbes fresques · 10€
Flam amb nata i gelat de vainilla · 8€
100% Xocolata · 12€
Tiramisú de festucs a la cullera · 11€
Recuit amb biscuit glacé de torró · 8€

Algunes propostes

Algunes propostes que hem cuinat, cuinem o tornarem a cuinar ; )
Cuina, cuina i més cuina!!!

Escudella de caça.

Calamar farcit amb pèsols i patata.

Arròs de llebre i carxofes

Bacallà i orella de porc a la llauna.

Fricandó de tonyina amb bolets.

Flor de carbassó farcida de pollastre
escabetxat amb romesco.

Cargols amb sofregit de sobrassada i allioli.

Suquet de peix amb recapte de “luju”.


veure més

Trinxat de col, patata i espigall amb cansalada i tòfona.

Escudella d’estiu amb sopa freda de carbassó.

Lletons rostits amb ventresca de tonyina.

Pâté en croûte de pagès.

Peix salvatge a la catalana.

Botifarra de tonyina amb samfaina.

Amanida de tomàquets amb entremès de bonítol i anxova.

Borratxo al rom amb nata.

Peus de Porc Pierre Koffmann.

Macarrons de tres rostits gratinats.

Calamars a la romana amb maonesa.

Mongeta verda amb patata i botifarra del perol.

Flam amb nata i gelat de vainilla.

Raviolis de senglar amb el seu fondo.

Mongetes amb calamar i cloïsses.

Plat d’escalivada.